Διαδηλώσεις Ουκρανία

Η στρατηγική επικοινωνία επανέρχεται στο προσκήνιο των συγκρούσεων στην Ουκρανία

Διαβάστε τα όσα έγραφε το 2014 ο συνεργάτης του περιοδικού Δημοσιογραφία Νεόφυτος Ασπριάδης για τον ρόλο της στρατηγικής επικοινωνίας στην ουκρανική κρίση.

social media

Χαμένοι στην επικοινωνία

του Μιχάλη Παναγιωτάκη* Η πανδημική κρίση ξέσπασε στην Ελλάδα πέρυσι τον Μάρτιο μέσα σε μια γενικευμένη ανησυχία, σε συνθήκες κοινωνικού φόβου. Οι εικόνες που έρχονταν από την Ιταλία μέσω των ΜΜΕ από τις αρχές του μήνα και οι πυκνές ανακοινώσεις από τον ΠΟΥ, από γιατρούς και από επιδημιολόγους, έθεσαν τον πληθυσμό της χώρας μας εγκαίρως…

Κινηματογράφος και ΜΜΕ: Η διαμόρφωση της καθημερινής επικοινωνίας στον 21ο αιώνα

Όπως ο κινηματογράφος ως νέο μέσο ανδρώθηκε καλλιτεχνικά και τεχνικά στον 20ο αιώνα, αυτό συνέβη και με όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης: το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και κυρίως το διαδίκτυο.

#Retreat2020: Ο μηντιακός εγγραμματισμός στην εποχή του «εξ αποστάσεως»

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η πληθώρα των πληροφοριών έχουν αναδείξει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για απόκτηση δεξιοτήτων γραμματισμού.

#Retreat2020: Η Επικοινωνία και η Επιστήμη της Δημοσιογραφίας στην εποχή της πανδημίας

Η Δρ. Κατερίνα Διαμαντάκη και η Δρ. Λήδα Τσενέ, επιχειρούν να αναδείξουν κυρίαρχες τάσεις στη δημοσιογραφία και την επικοινωνία.

Η Ψηφιακή Επικοινωνία στην εποχή του COVID-19: προκλήσεις και ευκαιρίες Επ. 4

Η Ψηφιακή Επικοινωνία στην εποχή του COVID-19: προκλήσεις και ευκαιρίες Επ. 4

Για τον ρόλο της ηγεσίας, του HR και της συναισθηματικής νοημοσύνης για την επόμενη ημέρα της κρίσης του COVID-19 συζητά στο σημερινό 4ο επεισόδιο της σειράς με ειδικό τίτλο «H Ψηφιακή Επικοινωνία στην εποχή του COVID-19» η Δρ. Λήδα Τσενέ, Σύμβουλος Επικοινωνίας και διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου…